Ashton Kutcher svedočio na sudu zbog ubistva bivše devojke

Glumac Ashton Kutcher svedočio je u Los Anđelosu na suđenju Michaelu Gargiulu, osumnjičenom da je serijski ubica koji je optužen za smrt dve žene, uključujući Kucherovu bivšu devojku Ashley Ellerin.

Ashton je rekao na sudu da su on i Ashley 21. februara 2001. godine planirali da večeraju i popiju piće. Prema pisanjima američkih medija, policija sumnja da je Elerin ubijena ubrzo nakon što je razgovarala s Kutcherom, kao i da je upravo izašla iz tuš-kabine kada ju je napao Gargiulo koji je devojci naneo 47 uboda nožem puta pre nego što je pobegao. Te večeri, Kutcher je svratio do kuće Ashley kako bi je odveo na zabavu nakon dodele Grammyja. Pošto se nije javljala, nije otvarala vrata, niti se javljala na njegove pozive, glumac je pomislio da je ljuta na njega.
Ashton Kutcher nije bio osumnjičen za ubistvo, ali je morao sa svedoči na sudu jer su njegovi otisci pronađeni na vratima. Kada je saznao da je Ashley ubijena, Ashton je otišao u policiju, zabrinut jer je dodirivao ručku dok je pokušavao da otvori vrata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI