Search
Close this search box.

Problemi u braku! Ashton Kutcher i Mila Kunis se razvode?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kada su Ashton Kutcher i Mila Kunis sklopili brak pre četiri godine, upustili su se u ljubavnu avanturu do kraja života, i u dobru i u zlu.

I iako je njihov brak postao mnogo više „zlo“ od onog „dobrog“ , oni ne žele da popuste pod pritiskom i razvod za njih nije opcija.

Prema rečima izvora, brak holivudskih zvezda u poslednje vreme postao je pravi pakao i gotovo da im je nemoguće da dalje funkcionišu kao par, ali oni ipak ne žele da odustanu i daju mu još jednu šansu zbog dvoje dece; četvorogodišnje ćerke i dvogodišnjeg sina.

Da li je njihov brak savršen? Apsolutno ne“ , objasnio je izvor. „Stalno se svađaju i gotovo da ne mogu da provedu dan bez da skaču jedno drugome po glavi. Međutim, takođe vide određeni napredak i upravo je to lepak koji ih još uvek drži zajedno.

Još jedna stvar koja ih je spojila bliže su navodi Ashtonove bivše supruge Demi Moore, koja je najavila objavljivanje svojih ličnih memoara koji se baziraju na, kako je rekla, paklenom braku sa Ashtonom i razlogu zbog kojeg se od njega razvela 2012. godine.

Oni su baš kao i svaki par koji ima uspone i padove, a pored svega žive u spotlightu holivudskih zvezdi. Ipak, i pored svog tog pristika žele da uspeju i ne žele da odustanu jedno od drugog“ , dodao je izvor.

https://www.instagram.com/p/BJh5k45Byrn/

POSLEDNJE VESTI