Tri godina nije pričala sa majkom, slavnom glumicom: Sada se teškog perioda podsetila na Instagramu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Tallulah Belle Willis ćerka bivših slavnih holivudskih supružnika Demi Moore i Bruce Willisa, povodom Dana majki je objavila fotografiju sa majkom i prisetila se teškog perioda kada nisu razgovarale.

Do porodičnih problema došlo je kada je Demi pokušavala da dobije dete sa tadašnjim suprugom, glumcem Ashton Kutcherom, a kao što je poznato, za glumicu je to bio užasan period jer se trudnoća završila pobačajem.

Tallulah se na ovaj poseban dan za sve majke emotivnom objavom obratila svojoj majci, uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavila na Instagramu.

„Nisam pričala sa mamom skoro tri godine, a tokom tog teškog vremena ovaj dan bi mi pao još teže, pa bih se pretvorila u prašinu. Sećam se da sam se vozila do posla kada sam na radiju čula reklamu koja je bila tako vesela – “Parfem koji bi svaka mama istinski obožavala”. Bio je to jedan jako težak period,“ počela je.

https://www.instagram.com/p/CABB8UPjpIT/

„Kako god, moja priča se promenila. Tokom odrastanja, shvatila sam da moram imati više razumevanja za svoju majku i sposobnost da oprostim. Tri godine se nisu pretvorile u večnost. Ukoliko me lično poznajete, znate koliko mi je majka važna u životu. Često se pitam kakav bismo odnos izgradile kada bih upoznala 26-godišnju Demi. Mislim da bismo se smejale do besvesti,“ rekla je i onda nastavila:

„Uživam u onome ko si, Demi Mur, i svemu čemu nastavljaš da me učiš. Svedok sam toga šta ovaj dan znači za tebe i odakle si došla. Svaki tvoj savet je vredan i pozlaćen. Volim te. Zauvek tvoja – zaključila je ona.“

Bruce Willis i Demi Moore važili su za zlatni par Holivuda. Imaju tri ćerke. Venčali su se 1987. godine, a razveli nakon 13 godina zajedničkog života.

POSLEDNJE VESTI