Search
Close this search box.

Slavna glumica otkrila zbog čega su joj 3 braka propala

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zvezda filmova „Duh“ i „Striptiz“, Demi Moore, iza sebe ima tri propala braka, a zanimljivo je da je zadržala prezime prvog supruga, s kojim je najkraće bila u bračnoj zajednici.

Poznata brineta rođena je pod imenom Demi Gene Guynes, a nakon 4-godišnjeg braka s rokerom Freddyjem Moorem, od koga se razvela 1985. godine, odlučila je da zadrži njegovo prezime.

S akcionim junakom Brucom Willisom bila je u braku od 1987. do 2000. godine u kojem je rodila troje dece, a u treći se brak s mlađanim Ashtonom Kutcherom upustila 2005. Premda su im mnogi predviđali brzi krah, taj je brak potrajao čak osam godina.

https://www.instagram.com/p/B97IRfFnb28/?utm_source=ig_embed

Nakon svih tih iskustva, tek joj je pisanje memoara objavljenih pod nazivom Inside Out pomoglo da shvati gde je grešila.

„Svih tih godina toliko sam se menjala, svaki put iznova, kako bih se uklopila u sliku onoga što sam mislila da drugi žele. Zapravo sve vreme radimo na tome da budemo poželjni, ali zanemarujemo svoje želje“, otkrila je Demi.

https://www.instagram.com/p/CDB3hcSHgsp/

„Mislim da je to celi proces zaljubljivanja u samog sebe i prihvatanja toga što zaista jesi“, dodala je.

„Proći kroz putovanje u kojem ceniš ljubav koja vas je spojila i zaista dati sve što možeš…to je moguće samo ako zaista voliš i prihvataš sebe“, objasnila je svoje nove spoznaje glumica.

„Bilo je od neverovatne važnosti ponovo proći kroz prošlost i početi ceniti stvari kroz koje sam prošla. Sve što mi se dogodilo, dobro ili loše, sada prihvatam“, zaključila je 57-godišnja glumica.

POSLEDNJE VESTI