Prati nas

Extra

Demi Moore i sa devojkom Srpkinjom ispred dečijeg butika

Izgleda da Demi Moore uživa da provodi vreme, i brine o ćerki svoje navodne devojke!

Demi Moore i njena nekoliko godina mlađa devojka srpskog porekla, Masha Mandzuka, zajedno odgajaju dvogodišnju devojčicu.

Zaljubljeni par viđen je kako zajedno ide u kupovinu i obilazak dečijih butika, a pedesetšestogodišnja glumica i Mashina ćerka delovale su veoma prisno.

Kako smo ranije pisali, Demi i Masha navodno su zajedno već dve godine.“Kada su same, njih dve su veoma intimne. Drže se za ruke, a Demi je kao druga majka Mashinoj kćerki,” navodi izvor blizak američkog glumici.

“Demi je kao druga majka Mashinom detetu”

Njih dve su redovna meta američkih fotoreportera, koji su primetili i da je Demi instalirata dečije sedište u svom automobilu za Mashinu dvogodišnju kćerku Rumi.

Sa druge strane, Mashi na Facebooku stoji da je u otvorenoj vezi, a redovno priča o Demi na društvenim mrežama. Tako je uz fotografiju kćerke sa krunom i Demi napisala “Srećan rođendan mojoj kraljici od njene male princeze.”

Demi Moore, Masha i Mashina ćerka.

Novine i portali iz Srbije, uključujući i Tračaru, pišu i izveštavaju o njihovoj vezi otkako su zajedno viđene na beogradskom splavu Blek panters! 

“U subotu smo svirali i za Demi Moore na našem splavu. Došla je u većem društvu, a tu se našla i ta njena drugarica Maša. Odlično su bili raspoloženi i ostali su celu noć. Mi smo svirali, one su celu noć đuskale,” svojevremeno je izjavio Toma Jovanović za naš portal.

Još jedan od srpskih novinara, Aleksandar Marković, dao je izjavu za britanski Mirror, Beograd je mali grad i svi se poznajemo međusobno, ovde svi pišu o njihovoj vezi već duže vreme.”

Iako njihova veza zvanično nije potvrđena, nesumnjivo je da lepe dame uživaju u zajedničkom društvu i da se poznaju već neko vreme.

Demi Moore u Beogradu na splavu Blek Panters – 2017

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top