Prati nas

Vesti

Kylie Jenner isterala Jordyn Woods iz kuće

Jordyn je nakon afere izgubila svu podršku koju je imala od slavne porodice

Skandal o aferi dečka Khloe Kardashian, Tristana Thompsona, sa najboljom drugaricom Kylie Jenner, Jordyn Woods, nastavlja da trese svetsku javnu scenu, pa u se u medijima pojavljuju nove informacije.

Prema saznanjima People magazina, Kylie Jenner je odlučila da prekine svaki kontakt sa drugaricom, koju je cenila kao sestru, zbog čega ju je izbacila iz svog doma i poslala nazad da živi kod majke.

’’Ovo je jako težak period za Jordyn. Udaraju na nju sa svih strana. Vraća se kući kod svoje majke’’, rekao je izvor upućen u celu situaciju.

Magazin otkriva da je saznanje o aferi jako pogodilo poznatu porodicu.

’’Prvo nisu želeli da poveruju u pruču. Jordyn su voleli kao svoju. Ali nakon što su brojni pouzdani portali počeli da šire priču, morali su da otvore oči i realno sagledaju situaciju. Njena izdaja ih je jako zabolela’’, rekao je izvor za kraj.

Podsetimo, afera se desila ovog vikenda na zabavi kod repera Draka. Nakon što su brojni očevideoci potvrdili da su na Jordyn i Tristan na zabavi bili jako prisni, Khloe je odlučila da zauvek stavi tačku na vezu sa ocem svoje ćerkice True.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

Reklama
To Top