Prati nas

Vesti

Kylie Jenner prodaje Kylie Cosmetics kompaniju?

Kupuje je kompanija koja je vlasnik Rimmel Londona i Covergirla

Samo par dana nakon što nam je Kylie Jenner otkrila nove kancelarije za svoju Kylie Cosmetics kompaniju, mediji su došli do saznanja da rijaliti zvezda namerava da proda biznis koji ju je napravio milijarderkom.

Naime, prema saznanjima WWD-a, kompanija  Coty, koja je vlasnik Rimmel Londona i Covergirla ponudila je ponudu, koju Kylie ozbiljno razmišja da prihvati.

U tom slučaju, Kylie će prodati većinski deo svoje komanije za 600 miliona dolara. Ona više neće biti u stanju da donosi važne odluke, ali će i dalje ostati lice brenda.

Izvor blizak Kylie otkriva da joj ova ponuda zvuči i te kako primamljivo, jer više ne mora da se plaši rizika da će vrednost kompanije vremenom drastino pasti. Osim toga, imaće dovoljno vremena da se posveti svojoj ćerkici.

Kylie je nedavno istakla da je jako ponosna na biznis koji je napravila, i to zato što je sve uradila sama: ’’Nisam dobila ni dolar od roditela od kada sam napunila 15 godina. Iskoristila sam svoj novac kako bih napravila kompaniju. Ni jedan dolar sa mog računa u banci nisam nasledila i jako sam ponosna zbog toga’’.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. v1adimir

    20. 06. 2019. at 21:11

    “600 miliona dolara”, a? Pre 10-tak godina su ona i njena sestra bile klinke na TV “reality” programu, a danas: avioni, milioni… Nije lose. ;)

    Jos samo da vidimo kako cemo sutra da jedemo, kad platimo (sve) racune – a, da nije u mraku (jer su nam isekli struju) i ima sve da bude kul. Mozda kupim devojci neki komplet sminke.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top