Kylie Jenner u ljubavnom trouglu: Travis i Drake se bore za nju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Za srce Kylie Jenner trenutno se bore dva muškarca: Travis Scott i Drake.

Iako je milijarderka navodno na korak od pomirenja sa bivšim dečkom, viđena je sa Drakeom u jednom noćnom klubu u Holivudu pre izvesnog vremena.

„Kylie nije nimalo lako. Naravno da voli Travisa, jer sa njim ima ćerku Stormi,“ kaže izvor i dodaje: „Sa Drakeom, stvar je drugačija.“

Kylie i Drake prvi put su se sreli prošle jeseni, kada je rijaliti zvezda prisustvovala njegovoj zabavi.

„Niko ne poriče da između njih ima hemije. Čak i Kim Kardashian misli da bi trebalo da budu zajedno,“ kaže izvor, ali dodaje: „Čini se da Kylie ne može da ostavi Travisa. Reklo bi se da ima sve, a opet – nema.“

Reperovi prijatelji su prošle godine otkrili da se Kylie i Drake često viđaju.

„Kylie i Drake nisu zajedno. Oni su uvek bili dobri prijatelji i druže se više otkad je Kylie sama. To je samo lepo prijateljstvo“, kažu izvori bliski reperu.

Drake često navraća u kuću najmlađe milijarderke kako bi se družio s njom i njenom kćerkicom Stormi, zbog čega su Kylieini prijatelji ubeđeni da nije sve platonski između njih.

„Nisu u vezi, ali Kylie uživa dok je on u blizini. Definitivno provode vreme zajedno i češće se viđaju. Vrlo joj je prijatno s njim jer ga poznaje jako dugo. To bi moglo da se pretvori u nešto više od prijateljstva“, rekao je izvor blizak Jenner.

Pre nešto više od mesec dana, Kylie je raskinula vezu s ocem deteta Travisom Scottom, a i on je komentarisao njenu potencijalnu vezu sa Drakeom.

„Travis je svestan da je Drake u poslednje vreme muvao oko Kylie. Drake i Travis su dobri prijatelji i Travis zna da Drake ne bi prešao liniju“, kaže izvor blizak reperu.

„Travis misli da će se on i Kylie na kraju pomiriti i ne brine se oko Drakea. On i Kylie još uvek provode puno vremena zajedno i redovno razgovaraju. Travis je zauzet radom na novom albumu i puno putuje, ali uvek je uzbuđen kada je sa Stormi i Kylie“, dodao je isti izvor.

POSLEDNJE VESTI