Prati nas

Extra

Kylie Minogue je ponovo singl

Andres i Kylie bili su pet godina zajedno

Najpoznatija australijska pevačica je nakon pet godina ponovo sama.

Pop pevačica Kylie Minogue raskinula je petogodišnju vezu sa deset godina mlađim španskim manekenom Andresom Velecosom. 45-godišnja muzička zvezda ponovo je slomljena zbog prekida ove ljubavi, pišu strani mediji.

Kylie i Andres u vezi su bili pet godina, a posle godinu dana ozbiljnog zabavljanja pojavili su se tračevi da su vereni. Andres je, navodno, odlučio da zaprosi takozvanu Džepnu Veneru, ali njih dvoje to nikada nisu potvrdili. Međutim, pevačicini prijatelji su godinama izjavljivali da je ona presrećna, zaljubljena do ušiju i da veruje da je napokon našla svoju srodnu dušu.

Kylie je morala da prekine svoju vezu, jer zbog pretrpanog poslovnog rasporeda nije u mogućnosti da je održava na nivou na kom je bila do sada, navodi izvor. Slomljena je i nada se da će joj nove obaveze pomoći da što lakše preboli španskog lepotana.

Poznata pevačica ima svoj kalendar za 2014. godinu

 

D. J. / Tracara.com
Foto: adelaidenow.com.au

 

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. OnlyO

  14. 10. 2013. at 17:15

  Shvatam ja da oni imaju previse posla, ali kako se tek tako odreknete nekoga ko je bio tu za vas, da bi se posvetili karijeri, koja je u njenom slucaju izgradjena toliko da ne mora ni previse da se trudi, a izazvace paznju..

 2. ZaZarazna

  14. 10. 2013. at 18:07

  Izgovori, izgovori,kao i obično, prevario ju je milion puta dok su bili u vezi i konačno odlučio da nestane bez traga..previše obaveza malo sutra!

 3. Suzy

  14. 10. 2013. at 18:25

  Kako ona izgleda mlado,kao devojcica je…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top