Search
Close this search box.

Kylie Minogue se rastala od verenika Joshue Sassa zbog neverstva

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kylie Minogue (foto:Instagram/kylieminogue)

Pop zvezda Kylie Minogue ostala je slomljenog srce i njena ljubavna idila sa verenikom Joshuom Sassom je definitivno završena.

Ona je ostavila 29-godišnjeg britanskog glumca, koji je potom napustio dom u Zapadnom Londonu u kojem su zajedno živeli. Ovu odluku pevačica je donela zbog neverstva, a još ranije se spekulisalo o njegovim prevarama, međutim Kylie tada nije bilo potpuno uverena u istinitost tih navoda. Sada je konačno presekla, a žena koja se našla u centru interesovanja i koja je krivac za rastavu je španska glumica Marta Milans. Kako se sumnja, on je već neko vreme blizak sa njom, a sve je počelo kada su zajedno učestvovali na  snimanju serije No Tomorrow in Vancouver, prošle godine u Kanadi.

Kylie je prošlog vikenda prvi put viđena bez vereničkog prstena, na fotografijama na društvenim mrežama, koje je postavljao njen prijatelj i tekstopisac Grace Barker. Izvor je povodom njihovog prekida izjavio: „Kylie je pretužna, potpuno slomljena.“ Njeni prijatelji, su od početka njihove veze davali male šanse ovoj ljubavi, s obzirom na razliku od gotovo 20 godina među njima.

Joshua je veren sa Kylie od 2015. godine (foto: Facebook/Joshua Sasse)

Joshua se sada preselio u kod roditelja u Leominster.

Nakon što se ova vest pojavila u medijima, Kylie je objavila kratko saopštenje za fanove: „Hvala vam za ljubav i podršku u ovom novom životnom poglavlju. Hvala vam za ljubav i razumevanje u ovom momentu kada smo Josh i ja odlučili da krenemo svako svojim putem. Želimo samo dobro jedno drugom sada kada smo se uputili ka nekim novim horizontima. A Sunce uvek ponovo izađe…“

POSLEDNJE VESTI