Search
Close this search box.

Kylie Minogue: ‘Razmišljam o promeni scenskog imena’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: WENN)

Pevačica Kylie Minogue otkrila je da će uzeti prezime svog budućeg supruga, Joshua Sassea, jer misli da je njeno drugima teško za izgovaranje.

48-godišnja plavuša je godinu i po dana u srećnoj vezi sa junakom serije No Tomorrow, a u novom intervjuu za magazin You, Kylie je izjavila da par ne žuri sa planovima za venčanje, ali da je već odlučila da će promeniti prezime: „Sasse je odlično prezime. Kylie Sasse je odlično scensko ime. Kylie Minogue nikada nije postiglo željeni efekat, budući da se teže izgovara. Definitivno ću uzeti Sasse, ali ću ostaviti i Minogue u sredini. Mislim da uzimanje muževljevog prezimena šalje poruku“, rekla je pevačica.

U februaru prošle godine par je zajednički objavio veridbu, a Joshua je svojoj dragoj poklonio predivan dijamantski prsten (princess-cut) koji je napravljen 1908. godine.

„Savršen je. Pronašao je pravi prsten za mene. Obozavam ga. Voim da ga nosim i volim ono što predstavlja“, izjavila je Kylie.

Verenički prsten koji je pevačica dobila od glumca (foto: WENN)

„Džepna Venera“ je takođe otkrila da, kad god pomisli na svog budućeg supruga, na pamet joj pada citat iz popularnog filma Notting Hill: „Kada pogledam u Joshove oči, vidim sve i osećam se veoma srećno. Postoji rečenica u filmu Notting Hill koje se tada setim, kada Julia Roberts kaže High Grantu: ‘Ja sam samo devojka, koji stoji ispred momka, moleći za njegovu ljubav’. Za mene, to je jednostavno tako.“

(foto: WENN)

Podsetmo, Kylie i Joshua su izjavili da se neće venčati dok brak između osoba istog pola ne bude legalizovan u Australiji, odakle je Minogueova. Kada su novinari prošle godine upitali glumca da li će se ceremonija možda održati u Melburnu, on je odgovorio:

„Postoji šansa, ali Kylie i ja smo pričali o tome i ne bismo se osećali prijatno ako bismo se uzeli dok se ne usvoji ovaj zakon. To smo zajedno odlučili. Zašto bismo? Zašto je to fer da smo mi važniji od nekoga drugog? To nije u redu i moramo da uradimo nešto po tom pitanju. Jednostavno ne mogu da razumem, ni sa jednog stanovišta – moralnog, verskog ili bilo kog drugog – da ja imam pravo da se oženim osobom koju volim, a da neko drugi nema to isto pravo, samo zbog svoje seksualne orijentacije“.

Još neke poznate zvezde, poput Margot Robbie Dolly Parton, takođe su podržale kampanju za usvajanje ovog zakona u Australiji.

POSLEDNJE VESTI