Kylie očuvala svoj glavni adut!

"Hoćete da me vidite kako uskačem u ovo?" upitala je pevačica pre postavljanja ove slike

Australijanska diva koja se, osim po glasu, proslavila i po svojim slavnim fotografijama i video spotovima u kojima joj se vidi zadnjica, pokazala je da i u ovim godinama ima čime da se pohvali.

Prošlo je 13 godina otkad je Kylie Minogue prošetala svoj glavni adut u kratkom zlatnom šortsu i njime zasenila ceo svet, ali vreme je očito bilo blagonaklono prema njoj, a ona se ne libi da to i pokaže.

Pevačica je na društvenu mrežu Instagram okačila fotografije sa odmora na kojima u svom jednodelnom kupaćem kostimu sa leopard printom pokazuje da je njena zadnjica i dalje njen najveći adut. Ipak, jedna od fotografija je pobrala pažnju fanova više nego ostale.

Četrdesetpetogodišnja Kylie je, naime, prvo okačila fotografiju mora i ispod nje napisala “Hožete da me vidite kako uskačem ovde?” a odmah zatim okačila sliku na kojoj se vidi njena više nego dobro održavana linija dok sa stene skače direktno u more – besprekornog držanja (i naravno, zadnjice).

Ona je, inače, 2000. godine u spotu Spinning Around, noseći čuveni zlatni šorts, sebi zacementirala titulu najprivlačnije zadnjice sveta.

U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top