Lady Gaga dobila specijalnih 10 VEVO nagrada

Važno priznanje za Gagu ( foto: VEVO )
Važno priznanje za Gagu ( foto: VEVO )

Najpoznatiji video hosting servis VEVO odlikovao je Lady Gagu za čak 10 snimaka koje je postavila na svoj kanal, a čija gledanost broji preko 100 miliona pregleda za svaki video ponaosob.

Lady Gaga je poznata po svojim mahom kontroverznim spotovima u kojima kombinuje muziku, ples, modu i umetnost, a ta kombinacija se pokazala dobitnom jer je čak 10 njenih spotova prešlo gledanost od 100 miliona što je bio povod da dobije ovaj nesvakidašnji sertifikat, kao i nagrade koje su joj uručili njeni fanovi.

Gaga je tom prilikom dala intervju za VEVO i u njemu se osvrnula na video snimke za koje je sama napisala scenarije, a koji su obeležili njenu karijeru, sa posebnim osvrtom na APPLAUSE, kao najgledaniji video sa poslednjeg albuma sa preko 193 miliona pregleda, i Bad romance, kao najgledaniji video klip koji je snimila i koji do danas broji čak 611 miliona pregleda.

„Poenta spota APPLAUSE i, uopšte, koncept celog ARTPOP-a je u tome da ja nisam samo jedna slika. Ja u sebi sažimam sve slike. Ja sam tako mnogo kreacija. Ja nisam samo jedna ikona. Ja sam svaka ikona. Moj ceo život je jedno nedovršeno umetničko delo“, zaključila je Gaga objašnjavajući samo neke od referenci koje su oblikovale vizuelni identitet koji je pratio njen poslednji album.

Ovakvo priznanje od VEVO servisa dobili su samo još Justin Bieber, Katy Perry Eminem koji imaju po 13 spotova koji su pregledani preko 100 miliona ponosob, i Shakira sa 11, dok bi uskoro trebali u svojoj kolekciji da ga imaju i Beyonce One Direction. Međutim, titulu najpopularnijeg izvođača na VEVO servisu suvereno nosi Rihanna čijih je čak 20 spotova pogledano preko 100 miliona puta!

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.