Lady Gaga dolazi u Srbiju?

Pevačica Lady Gaga uskoro se vraća u Srbiju. Prema pisanjima domaćih medija, ova svetska zvezda dolazi u Beograd na nagovor svoje prijateljice Marine Abramović, koja će posle 44 godine imati svoju samostalnu izložbu u našem glavnom gradu.

Retrosprektivna izložba Čistač sa više od 120 radova iz svih faza pedesetogodišnje karijere Marine Abramović biće prikazana u Muzeju savremene umetnosti od 21. septembra 2019. godine do 20. januara 2020, piše Informer.

Dolazak američke pevačice nagovestio je direktor muzeja Slobodan Nakarada:

“Imamo najave da će Marinini prijatelji navratiti u neko vreme. Svi me pitaju da li će Lady Gaga doći. Možda, mi ne znamo još uvek. Ovo će biti najveći kulturni doživljaj, koji je Srbija dugo iščekivala i zaslužili”, rekao je za Informer.

Inače, ovo bi bila druga poseta Lady Gage našoj zemlji. Ona je prvi put bila ovde kako bi posetila svog verenika koji je na Tari snimao film Šuma. Tada je s njim obilazila beogradske splavove, jela srpske spceijalitete, koji su joj se toliko svideli da je obećala da će se vratiti.

Iz Srbije je tada ponela i zanimljiv suvenir: majicu na kojoj piše Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is sljivovitza.

Total
7
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Pročitajte dnevni horoskop za petak, 9. avgust 2019. godine

Next Article

Svet se raspravlja oko matematičkog problema: Možeš li da rešiš ovu jednostavnu jednačinu?

Related Posts