in

Lady Gaga i demonstrant: ko će ići u pakao?


Zbog učestalih korišćenja verskih simbola Lady Gagu neretko optužuju da je satanista. Tako je nedavno na dan održavanja njenog koncerta jedan sredovečni čovek delio letke sa natpisom Izađite iz pakla – pevačica se verbalno sukobila sa njim, što je i dokumentovala u svom video dnevniku na YouTubeu, nazvanom Gagavision.

„Na mojim koncertima, verujemo u Boga“, poručila je Gaga demonstrantu, na šta joj je on odgovorio: „Tvoj perverzni način ponašanja nema veze sa onim što je Bog ustvari.“ Upitan na šta misli pod „perverznim načinom ponašanja“, čovek je odgovorio: „Znaš, one homoseksualne stvari“.

Kontroverznu pevačicu to nimalo nije uzbudilo, pošto je izjavila da u redu za njen koncert stoji 3.000 ljudi, a da on demonstrira sam.

Gagini protivnici širom sveta tek će imati razloga da organizuju demonstracije – u ekranizaciji svog drugog singla Judas sa predstojećeg albuma Born this way Gaga će predstaviti svoju verziju Biblije i pojaviće se u ulozi Marije Magdalene. Premijera spota zakazana je za 19. april.