Lady Gaga odbrusila Madonninom fanu

(foto: Instagram/madonna/ladygaga)

Iako je poznata kao neko ko obično ostaje suzdržan na prozivke, Lady Gaga je u toku jučerašnjeg dana, odgovarajući na pitanja fanova na Twitteru, odbrusila jednom Madonninom fanu, koji je imao sarkastičan komentar povodom pevačicinog drugog zvaničnog singla sa novog albuma Joanne.

“Dopada mi se pesma A-YO. Baš zvuči kao Madonnin album Music. Nastavi da kopiraš kraljicu popa”, glasio je tvit na koji je Gaga odgovorila aludirajući na nezrelost komentatora, kao i na album Bedtime Stories svoje starije koleginice. “Zašto ne odeš i sebi ispričaš pričicu za spavanje?”

Mnoge je začudilo što je Gaga, uopšte, odgovorila na prozivku, budući da je godinama ostajala nema čak i na direktne Madonnine prozivke. Podsetimo, kraljica popa je, osim u intervjuima, otišla toliko daleko da je na svakom koncertu svoje 9 meseci duge turneje imala jedan segment u kom ismeva Gagu.

Ne navodeći direktno Madonnino ime, Gaga je te 2012. godine, na jednom od koncerata, pevajuću pesmu Teeth, poručila fanovima: “Dokle god budete izdvajali svoj novac da kupite kartu za moj koncert nećete me slušati kako pevam na plejbek”, u čemu su mnogi videli implicitan odgovor na prozivke.

Povezane vesti

Back to Top