Kako su Lepa Brena i Madonna postale komšinice

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lepa Brena, koja godinama poseduje stan u Monte Karlu ima komšinicu koja je svetski poznata, i to ni manje, ni više nego Madonnu. Njihove luksuzne nekretnine su toliko blizu, da im terase „gledaju jedna na drugu“.

Srpska folk pevačica Lepa Brena i američka zvezda Madona Luiz Ćikone nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna preko puta druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor.

“Brena i Boba Živojinović godinama poseduju nekretninu u Monte Karlu, gde se trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani lepši i uspunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz sveta biznisa pazarili su nekretnine po Monte Karlu, a među poslednjima je i Madona. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija”, otkriva izvor Nova.rs.

Dok nije kupila stan u Monte Karlu, Madonna je redovno odlazila tamo na odmor, a čak je i u intervjuima govorila da joj je to omiljeno mesto za opuštanje i provod.

Lepa Brena je pre šest godina imala priliku da je sretne u gradu, gde je u prvi mah nije prepoznala.

“Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i videla sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem ‘vidi ovu žensku, ista je Madona’ i na kraju sam ukapirala da jeste ona”, ispričala je Brena svojevremeno u  jednoj od Grandovih emisija.

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović su 2016. godine renovirali stan u Monte Karlu, za šta su izvojili oko 50.000 evra. Oni su tada promenili sav nameštaj u stanu koji se prostire na 150 kvadratnih metara i ima veliki dnevni boravak, dve kuhinje, veliku terasu, spavaću sobu i tri sobe za goste.

Oni su za Dan zaljubljenih u Majamiju ugostili Dragana Bjelogrlića i njegovu suprugu Maju, koji su tada proslavili 25 godina braka.

https://www.instagram.com/p/CLR0XDolKQO/

POSLEDNJE VESTI