Lady Gaga ponovo u mesu!

Lady Gaga svojevremeno je podigla veliku prašinu kada je ponela haljinu od mesa dizajnera Franc Fernandez, u kojoj se pojavila na MTV VMA 2010. godine.

Budući da gotovo pa da nije postojao mediji koji nije objavio Gagu u haljini od mesa, ona je tada prilikom gostovanja kod voditeljke Ellen DeGeneres izjavila da ni u kom slučaju nije nameravala da uvredi vegetarijance ili vegane, da je poznata kao najtolerantnija osoba na svetu, ali i da je nošenje haljine vrsta protesta i borbe za naša prava, koja će, ako ne ustanemo u njihovu zaštitu, biti onolika koliko imamo mesa na sopstvenim kostima.

Ipak, Lady Gaga se ponovo odlučila da uradi sličnu stvar. Ona je pre par sati na Twitteru objavila fotku sa svoje nove koncertne turneje The Born This Way Ball, na kojoj je obučena u haljinu od mesa okružena ubijenim životinjama.

Šta mislite o ovoj sceni koja kao da je nastala u klanici?

Podsećanja radi, Lady Gaga je na svoju drugu po redu turneju krenula 27. aprila, koncertom u Seulu. Do sada je ugovoreno 66 koncerata, od kojih je poslednji 17. novembra u Argentini. Najbliži nama biće koncerti u Sofiji, u Bugarskoj, 14. avgusta i u Bukureštu, u Rumuniji, 16. avgusta.

Povezane vesti

Back to Top