Lady Gaga se rasplakala u emisiji (VIDEO)

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Iako se peti studijski pop album Lady Gage našao u prodaji pre 4 nedelje, slavnu pevačicu nismo mogli da vidimo u najgledanijim TV šou programima, što se smatra standardom u jeku promocije novog projekta. Ipak, to je nije omelo da proda preko pola miliona primeraka albuma Joannešto je bio povod da pristane na jedan od retkih TV intervjua ove godine.

30-godišnja pevačica je bila gošća Lee Cowana u emisiji CBS Sunday Morning, a na njegovu konstataciju da je u poslednje vreme više Lady nego Gaga, odnosno da je ne viđamo u otkačenim kostimima nego u svedenijim i elegantnijim izdanjima, ona je šaljivo poručila da to uvek može da se promeni, kao i da trenutno oseća da želi da obožavaoci dožive album posmatrajući je u odeći u kakvoj je sniman. “Godinama sam odlazila čak i u porodični dom sa perikama i šminkom, u kostimima, jer nisam želela da izneverim sliku koju su fanovi imali o meni. Želela sam da me uvek vide u mojoj umetničkoj formi. Ipak, postala sam svesna da to mogu da dopustim sebi kada sam otpočela promociju ovog albuma u malim barovima, koji primaju stotinak ljudi, baš tamo gde je moja karijera i počela. Kada sam videla sreću i suze na njihovim licima, dok su prvi put slušali nove pesme, shvatila sam da ću, čak iako sav ovaj uspeh jednog dana nestane, biti srećna samo ukoliko budem išla od bara do bara i pevala.”

Ipak, danas je, takođe, svesna da može da bude potpuno svoja samo iza zatvorenih vrata svog doma, jer kada pređe tu granicu, tog momenta postaje javno dobro. “Svi imaju pravo da me prate i fotografišu, čak i na plaži, a meni nije dopušteno da pozovem policiju da me zaštiti, kao što ne mogu zamoliti bilo koga da prestane da me prati. Tada sam shvatila da ako ne mogu biti slobodna van svog doma, mogu ostati slobodna u duši. Ali, nedostaju mi ljudi. Nedostaje mi to da mogu da odem bilo gde i da upoznam potpunog neznanca sa kojim bih popričala uopšteno o životu”, ispričala je Gaga, pokušavajući da zadrži suze.

Ipak, vratila je osmeh na lice priznavši da je njen najveći uspeh u životu to što još uvek, kada se nađe nasamo sa svojom porodicom, vidi osmehe i ponos na njihovim licima.

Potvrdivši tezu o kojoj je govorila i zbog koje su je savladale emocije pred kamerama, Lady Gaga je zamolila potpunog stranca da je iz gužve koja se napravila oko nje u parku, odveze odatle na svom biciklu.

https://www.youtube.com/watch?v=HNic2PH1Wmg&feature=youtu.be

Povezane vesti

Back to Top