Prati nas

Vesti

Lady Gaga: Zbog uloge u filmu morala sam da se vratim u daleku prošlost

Pevačica se na dodeli nagrada otvorila o snimanju filma, svom detinjstvu i liku kog u filmu tumači.

Iako se za svoje glumačke sposobnosti u filmu nije proslavila tokom dodele Zlatnih Globusa, Lady Gaga dobila je nagradu za najbolju glavnu glumicu u filmu Zvezda je Rođena na National Board of Review gala večeri u Njujorku!

Lady Gaga se pojavila u elegantnoj crnoj haljini, a svoje trinaestominutno izlaganje započela je ogromnom zahvalnicom za novoosvojeno priznanje.

Ovo iskustvo ne posmatram kao snimanje filma,” započela je Gaga. “Postali smo dvoje ljudi koji nisu bili mi, živeli smo i disali njihovim plućima u ovom trenutku u vremenu. Ovo je bilo iskustvo koje nikada neću zaboraviti.”

Pevačica je zatim dodala i jasno naznačila razliku između nje i uloge koju tumači u filmu navevši da njen početak nije bio ni sličan početku devojke iz filma.

Ally je sve ono što ja nisam bila kada sam krenula da utabavam put svoje karijere. Da bih je razumela, morala sam da se vratim u neko dalje vreme u svojoj prošlosti, u svoju srednju školu gde sam bila ugnjetavana. Osećala sam se strašno i niko nije mogao da me čuje. Bila sam istraumirana ljudima koji su mi stalno govorili da nikada neću uspeti i biti ono što sam sada postala” ,objasnila je

Pevačica koja se novom ulogom u filmu vratila na vrhove top lista i naslovne strane magazina nedavno je dobila i dve nominacije za Zlatni Globus , ali je uprkos snažnoj podršci publike osvojila samo jedan, i to za najbolju originalnu pesmu u filmu – Shallow, dok je nagradu za najbolju žensku ulogu umesto nje osvojila Glen Close za ulogu u filmu The Wife. 

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top