Search
Close this search box.

Lady Gagin govor na dodeli Oskara ostavio publiku u suzama: Ovo je delo napo**og rada!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pop zvezda Lady Gaga na ovogodišnjoj dodeli Oskara bila je nominovana u dve kategorije, za najbolju glumicu i najbolju originalnu pesmu za film – Shallow.

I dok je Olivia Colman zablistala na dodeli i osvojila nagradu za najbolju glumicu, Gaga nije ostala neprimećena i osvojila je Oskara za najbolju pesmu.

Pevačica je nakon što je proglašena za pobednika izašla na scenu i održala govor koji je pored toga što je mnoge u publici ostavio u suzama, nosio jasnu poruku.

Ako ste kod kuće i gledate ovo dok sedite na kauču, želim da znate da je ovo delo napo**og rada i truda. Radila sam za ovo jako puno, ali nije sve u pobeđivanju. Pravi razlog je neodustajanje! Ukoliko imate san, borite se za njega! Displina je mnogo važnija od puke strasti, nije bitno koliko puta su vas odbili, ili porazili, ili koliko puta ste pali – bitnije je koliko puta ste se podigli i nastavili da se borite!“ , rekla je Gaga.

Bradly Cooper i pevačica su kasnije tokom večeri izveli pobedničku pesmu i dobili stajaći aplauz, ali i postali glavne zvezde interneta zbog njihove prisnosti koja nastavlja da rasplamsava spekulacije o mogućoj vezi između para.

Film Zvezda je Rođena nije odneo ni jednu drugu nagradu sa dodele kući, iako je bio nominovan za ukupno 8 Oskara.

POSLEDNJE VESTI