Lamar Odom dao prvi TV intervju nakon nesreće! Evo šta je rekao o Khloe (VIDEO)

Košarkaš pun poroka.. (foto: Facebook/lamarodom)

Krize kroz koje je prolazio NBA košarkaš Lamar Odom, ostavile su posledice na njegovo psihičko i fizičko stanje, ali i doprinele da u teškim trenucima borbe sa alkoholom i drogom shvati koga zapravo želi pored sebe, i čija bi mu podrška najviše pomogla da prevaziđe ovaj bolan period svog života.

Kontoverzni košarkaš je poznat po ovisničkom uživanju nedozvoljenih supstanci, i nekoliko puta je završio u bolnici u teškom stanju. Prošle godine je posebno uzburkao javnost kada je od posledica predoziranja bio u komi nekoliko dana. Članica porodice Kardashian, Khloe, je usled njegovog problematičnog ponašanja podnela zahtev za razvod još 2013.godine, ali je kraj njihovog braka realizovan u oktobru 2016.

Da upravo za njom najviše žali, priznao je Lamar u šouu The Doctors, kada je dao svoj prvi intervju otkako je bio na ivici smrti prošle godine i otkrio detalje nesrećnog događaja. On je u razgovoru sa Dr Travis Storkom rekao da želi svoj život i svoju ženu nazad, i dodao: “Nisam bio u dobrom psihičkom stanju pre nego što se sve to desilo. Ja i moja žena smo u to vreme prolazili kroz teške trenutke.” On je ispričao da je, kada se probudio iz kome, zatekao svoju bivšu ženu pored sebe: “Nisam n iznao šta se desilo dok mi Khloe nije rekla da sam bio u komi. Nisam čak ni mogao da govorim, bio sam mnogo uplašen.”

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

A kako navodi TMZ.com, Odom je ove nedelje krenuo na rehabilitaciju, a ostaje da vidimo da li će time uspeti da vrati svoju neprežaljenu bivšu suprugu.

U nastavku pogledajte intervju:

Povezane vesti

Back to Top