Prati nas

Film

Leonardo DiCaprio ponovo u filmu sa Margot Robbie

Oskarovac Leonardo DiCaprio glumiće u novom filmu Quentina Tarantina koji prati priču ubistva vođe komune “Family” Charlesa Mansona, ali on neće glumiti nedavno preminulog zločinca.

DiCaprio će u filmu glumiti jednog starog glumca, dok će njegova koleginica iz filma Vuk s Wall StreetaMargot Robbie glumiti ubijenu glumicu Sharon Tate, tada trudnu suprugu redatelja Romana Polanskog.

Trenutno se vode pregovori o tome hoće li se DiCapriju u filmu pridružiti i Tom Cruise, nakon što su pregovori s Bradom Pittom propali. Po pisanju Varietyja, Tarantino je i Alu Pacinu ponudio ulogu u filmu koju je sam reditelj pisao specijalno za glumca. Potvrđeno je da će jedan od producenata biti David Heyman, producent filmova o Harryju Potteru.

Reč je o devetom Tarantinovu filmu. Snimanje će početi ovog leta u Los Angelesu, a film bi premijerno trebalo da bude prikazan na pedesetu godišnjicu ubistva Sharon Tate i njenih četvoro prijatelja. Ubistvo se dogodilo 9. avgusta 1969. godine.

DiCapriova nova uloga u Tarantinovom filmu prva je nakon osvajanja Oscara za najboljeg glavnog glumca u filmu The Revenant. Ranije su slavni reditelj i poznati glumac sarađivali 2012. na filmu Django Unchained.

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Film

To Top