in

Leonardo DiCaprio ponovo u filmu sa Margot Robbie

Oskarovac Leonardo DiCaprio glumiće u novom filmu Quentina Tarantina koji prati priču ubistva vođe komune “Family” Charlesa Mansona, ali on neće glumiti nedavno preminulog zločinca.

DiCaprio će u filmu glumiti jednog starog glumca, dok će njegova koleginica iz filma Vuk s Wall StreetaMargot Robbie glumiti ubijenu glumicu Sharon Tate, tada trudnu suprugu redatelja Romana Polanskog.

Trenutno se vode pregovori o tome hoće li se DiCapriju u filmu pridružiti i Tom Cruise, nakon što su pregovori s Bradom Pittom propali. Po pisanju Varietyja, Tarantino je i Alu Pacinu ponudio ulogu u filmu koju je sam reditelj pisao specijalno za glumca. Potvrđeno je da će jedan od producenata biti David Heyman, producent filmova o Harryju Potteru.

Reč je o devetom Tarantinovu filmu. Snimanje će početi ovog leta u Los Angelesu, a film bi premijerno trebalo da bude prikazan na pedesetu godišnjicu ubistva Sharon Tate i njenih četvoro prijatelja. Ubistvo se dogodilo 9. avgusta 1969. godine.

DiCapriova nova uloga u Tarantinovom filmu prva je nakon osvajanja Oscara za najboljeg glavnog glumca u filmu The Revenant. Ranije su slavni reditelj i poznati glumac sarađivali 2012. na filmu Django Unchained.

 

Written by Tracara.com

Ekipa novinara sajta Tračara svakodnevno vredno radi, kako biste čitali najbolje vesti iz sveta poznatih i zabave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kim Kardashian West potrošila pola miliona dolara na uređenje dečije sobe

Darku Laziću skočila cena nakon kokainskog skandala