Search
Close this search box.

Vanvremenski zavodnici: Poznati nekada i sada

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pravi zavodnici, kao mladi, mutili su mnogim ženama i momcima umove. Većina je svoj izgled zadržala tokom svih ovih godina, a neki su se promenili do mere neprepoznatljivosti. Pogledaj u nastavku ko se koliko promenio.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiKaprio je sin jedinac, rođen u Los Anđelesu u Kaliforniji. Njegova majka, Irmelin Indenbirken, bivša sekretarica, osetila je pokret u stomaku dok je u jednom italijanskom muzeju posmatrala sliku Leonarda da Vinčija, pa je sinu dala ime po ovom čuvenom slikaru. Nije ni bila svesna da je rodila pravog zavodnika koji već godinama ženama muti um svojom lepotom.

Julia Roberts

Džulija, žena u stilu 90-tih, rođena je pre 53 godine, a i dalje je u savršeno dobroj formi i prelepog izgleda. Želela je da studira veterinu zbog velike ljubavi prema životinjama, ali je naposletku ipak upisala studije novinarstva. Kada je videla da njen brat Erik ima uspeha u glumi, rešila je da se i ona okuša u toj delatnosti. Sa bratom je glumila u filmu Blood Red.

Jennifer Aniston

Jennifer je lepotica koja nikada ne stari. Žena sa stilom. Bavi se glumom još od malih nogu, te je svoj vrhunac dostigla u seriji „Prijatelji“. Serija je doživela ogroman uspeh pa su Dženifer i njene kolege postale poznate širom sveta. U poslednje dve sezone, glumica je zarađivala milion dolara po epizodi što ju je svrstalo u jednu od najplaćenijih televizijskih glumica svih vremena.

Johnny Depp

Svi ga poznajemo iz filma „Pirati sa Kariba“, zar ne? Ali, da li ste znali da je glumio čak i u horor filmu „Ulica brestova“? Čovek koji izgled menja iz godine u godinu. Veliki zavodnik i vrlo uspešan glumac i muzičar. Devedesetih godina mu je ljubav cvetala i zavodio je dosta žena.

Ko se po vašem mišljenju najviše promenio, a ko je ostao isti?

POSLEDNJE VESTI