Search
Close this search box.

Leonardo DiCaprio postaje otac?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Otkako su još u aprilu 2018. godine obelodanili svoju vezu, 45-godišnji Leonardo Di Caprio i njegova 23 godine mlađa devojka Camilla Morrone neizbežna su tema svetskih medija.

Pisalo se tako da se par i venčao u tajnosti, a navodni razlog bila je Camilina trudnoća. No, to je ostalo samo na šuškanjima.

Međutim, glasine o trudnoći opet su se pojavile, pa tako tabloid NW piše kako je mlada manekenka ovog puta zaista trudna i da Leonardo ovog puta zaista postaje otac.

Naime, navedeni tabloid kao argument navodi kako se na događaju „LACMA Art + Film Gala“, koji se održao u novembru prošle godine, prvi puta primetio stomak mlade manekenke.

„Iako ona to još ne potvrđuje, očigledno je da je trudna. Camila je počela da nosi široku odeću i nekako sjaji,“ za navedeni je medij otkrio izvor navodno blizak ovom paru.

Isti izvor opisao je i Leonardovu reakciju kada je saznao za srećne vesti. Iako je u početku, tvrdi izvor, bio šokiran, glumac je sada uzbuđen zbog činjenice da će uskoro postati otac.

„Lea je odgajala samo majka. Iako je dete bilo nezgoda, poslednja stvar koju želi je da se njegovoj krvi i mesu dogodi isto što i njemu,“ zaključuje izvor.

POSLEDNJE VESTI