Prati nas

Extra

Sofija Milošević tvrdi da joj je Leonardo DiCaprio blizak prijatelj

Demantuje i da se bavi poslovnom pratnjom.

Srpska manekenka Sofija Milošević tvrdi da joj je jedan od bliskih prijatelja holivudski glumac Leonardo DiCaprio, sa kojim se druži više od deset godina.

Gostujući u jednom jutarnjem programu, ona je istakla da popularni glumac zna dosta stvari o ljudima iz Srbije.

“On je tako skroman. Družimo se već deset godina, sve najbolje mislim o njemu. Jednom smo bili zajedno na večeri i kad nam je prišao čovek i rekao “Lepa vam je devojka.” kaže Miloševićeva, koja je i ambasador naše zemlje kod slavnog glumca. “Pričala sam mu dosta o Srbiji, a i on zna dosta o našoj zemlji. Stalno govori da su naše žene jake,” tvrdi ona.

Nažalost, DiCaprio nam je bio nedostupan za komentar, a nismo uspeli da nađemo nijednu zajedničku fotografiju, koja bi bila podrška priči o desetogodišnjem prijateljstvu.

Sa druge strane, Sofija je demantovala da se bavi poslovnom pratnjom, nakon što su njene fotografije osvanule na jednom sajtu za iznajmljivanje devojaka.

“Javio mi je jedan prijatelj, pa sam prvo pozvala mamju, koja je veoma jaka žena i imala je težak život. Samo mi je rekla da je ne zovem za takve gluposti. Objavili su tu vest, a niko me ništa nije pitao,” rekla je ona, a potom za sve okrivila medije u našoj zemlji.

“Uvek nailazim na medijski linč u Srbiji. U Americi vam daju vetar u leđa. Nažalost, takav je naš mentalitet, ne volimo tuđ uspeh,” kaže ona.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top