in

Liam Hemsworth: Sa razlogom sam raskinuo sa Miley

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Liam Hemsworth i Miley Cyrus važili su za najslađi par Holivuda pre 6 godina. Iako je delovalo kao da veza napreduje, njih dvoje su se rastali 2013. godine. Sada, tri godine nakon raskida, par ponovo uživa u romansi, a poznati glumac je otkrio i šta misli o prošlom raskidu.

“Naravno, raskid jeste bio težak. Ali u to vreme smo želeli drugačije stvari i desilo se ono što je moralo da se desi. Bili smo zaista mladi, ali napravili smo dobru odluku u to vreme – i njoj i meni je to trebalo”, rekao je ovaj zavodnik.

Liam i Miley su se upoznali prilikom snimanja filma The Last Song 2010. godine i momentalno se zaljubili. Nakon dve godine veze Liam je zaprosio svoju devojku ali nažalost venčanja nije bilo. Krajem prošle godine par je oduševio fanove kada su se pojavile glasine o pomirenju. Glumac je ove tračeve potvrdio pre par meseci.

“Kada nešto osećam to ne mogu da promenim. Odabrao sam da budem srećan, i uradio sam ono što sam mislio da treba da uradim. Ljudi će već ukapirati o čemu pričam, zapravo već jesu. Nisu glupi”, rekao je kroz smeh tom prilikom.

Liam i Miley glumili su par u filmu koji je snimljen po bestseleru Nicholasa Sparksa 'The Last Song' (foto: Screenshot)
Liam i Miley glumili su par u filmu koji je snimljen po bestseleru Nicholasa Sparksa ‘The Last Song’ (foto: Screenshot)