Prati nas

Život

Lindsay Lohan iznela nove optužbe na račun bivšeg verenika

#nofilter #strong #iconic #women #lifeINthePUBLICeye #freckles @dinalohan thank you mommy for your good looks ❤️

Una foto publicada por Lindsay Lohan (@lindsaylohan) el

Nakon brojnih optužbi koje je iznela na račun Egora Tarabasova, Lindsay Lohan je ponovo progovorila o odnosu sa bivšim verenikom.

Glumica je dala intervju za ruski Channel One i otkrila da je raskinula veridbu zbog Egorovog nasilničkog ponašanja. “Otišla sam u krevet, a on je upao u moju kuću. Počeo je da me davi”, rekla je Lohanova. “Bojala sam se da bi Egor mogao da mi baci kiselinu na lice. Pobegla sam na balkon i vikala svom snagom ‘On želi da me ubije, zovite policiju!'”, ispričala je Lindsay.

It’s a sunny day! Yay!! #tgif ✌?️??✌? Una foto publicada por Lindsay Lohan (@lindsaylohan) el

Tarabasov je demantovao njene optužbe putem Daily Maila: “Saznao sam da moja bivša verenica Lindsay Lohan planira novu kampanju protiv mene u ruskim i internacionalnim medijima. Moja veza sa Lindsay se završila u julu 2016. godine. Narednih nedelja je bilo brojnih pokušaja da se baci ljaga na moje ime, prikazujući našu vezu onakvom kakva nije bila, objavljujući neistine i lažne optužbe”, rekao je Egor i dodao da više neće davati nikakve izjave u vezi sa Lohanovom, ali da će na sve načine pokušati da zaštiti sebe i svoju reputaciju.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top