Ljubav Selene i The Weeknda sve jača!

abel and selena 2 days ago!!

A photo posted by selena ? (@disneylandofgomez) on

Ljubav Selene Gomez i The Weeknda odoleva iskušenjima i čini se jačom, a par sve više vremena provodi zajedno.

 

Nakon što su prošle nedelje viđeni kako se ljube ispred italijanskog restorana Giorgio Baldi, sada su, kako neki smatraju, ‘podigli vezu na još veći nivo’, bar prema Instagramu. Naime, Selenina rođaka Priscilla Deleon sada prati R&B zvezdu, pa je ovo protumačeno kao učvršćivanje porodičnih veza i prihvatanje kanadskog pevača od strane Selenine bliske rodbine.

Osim toga, ovaj par je već nekoliko puta uhvaćen kako provodi vreme sa najbližim prijateljima, tako da sve miriše na to da bi ova veza mogla da bude ozbiljna.

S druge strane, ne prestaju udari Belle Hadid na njihov odnos, pa je tako Viktorijin anđeo čak otišao korak dalje. Ona je upozorila bivšeg dečka na Selenine proračunate namere u vezi sa njim. Izvor je za US Weekly rekao: “Bella je nekoliko puta pokušavala da stupi u kontakt sa njim, i rekla mu je da ga Selena samo iskorišćava. On misli da je manekenka ljubomorna i ne obraća pažnju na to”.

 

Zatim dodaje da Selenu to mnogo ne brine, a povodom njenog odnosa sa Bellom i navodima da je prijateljici preotela dečka kaže: “Selena nije prijatelj ni sa Gigi ni sa Bellom. Poznaje ih preko drugih ljudi, one su samo poznanice, a ne prijateljice”, završava izvor.

Povezane vesti

Back to Top