Ljubavni trougao u TLZP: Dragana zaljubljena u Leona, njemu se sviđa Edita

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

I ova sezona hit emisije Tvoje lice zvuči poznato se bliži kraju, a takmičari će je osim po odličnim nastupima, zabavi i smehu, pamtiti i po maloj ljubavnoj drami.

Naime, kako prenosi izvor blizak glumici, Dragana Mićalović se opasno zaljubila u pevača Stefana Dimitrijevića, poznatijeg kao Leona. On joj se svideo čim su počeli da sarađuju. Međutim, araktivni plavučan sa druge strane ne pokazuje nikakve emocije za Mićalovićevu.

„Rekla mi je da joj se veoma dopada zato što je mnogo sladak, ali pre svega neposredan i opušten. Za razliku od Dragane, kod koje sve mora da bude po određenom protokolu, Leon je sušta suprotnost. On živi za trenutak, a njoj se to dopalo.  Svi su primetili da mu se ona nabacuje i da joj je važno da bude u njegovoj blizini. Čak je i zahtevala od produkcije da njih dvoje imaju zajedničku tačku kako bi što više vremena provodili na pripremama i tako bili zajedno i kada se ne snima“, rekao je izvor za Alo.

Ova ljubavna priča ima veliki problem, i to zašto što je pre par nedelja otkriveno da se pevaču jako sviđa Edita. Zajednički prijatelji su tada izjavili da su pevač i pevačica postali jako bliski tokom snimanja i da su sigurni da će se do kraja emisije roditi ljubav. Ipak, Dragana je odlučila da se umeša.

„Leon se uglavnom druži sa Editom, a to Dragani smeta. Ona smatra da previše vremena provode zajedno, pa je poželela da se umeša“, rekao je izvor za kraj.

POSLEDNJE VESTI