Ljubavni život Soraje Vučelić: Bila sam sa ženom, bilo je lepo

Starleta priznaje da je imala iskustvo sa ženom (foto: Instagram.com/sorajavucelic)

Sterleta Soraja Vučelić do sada u javnosti nije predstavljala svoje partnere, ali njen ljubavni život oduvek je bio meta mnogih nagađanja.

Bivša učesnica Velikog brata nedavno se vratila sa odmora na Tajlandu, i za emisju Premijera otkrila je da je u prošlosti bila sa ženom. “Nisam imala konkretan, ali imala sam jedan mali…” (?), ostala je nedorečena Vučelićeva i dodala da joj je to iskustvo, kao i sve što radi u životu, bilo lepo.

O golotinji koju često promoviše na društvenim mrežama, Soraja kaže da joj je samo žensko telo umetničko delo i da je ‘lepota u očima posmatrača’. Starleta je, kako je sama već ranije priznala, uspešna preduzetnica i u Premijeri je takođe govorila i o gradnji luksuznih hotela na crnogorskom primorju, ali zbog ‘diskrecije’ i ‘zaštite privatnosti klijenata’ ništa konkretno nije mogla da otkrije pred kamerama.

Soraja redovno pozira bez odeće (foto: Instagram.com/sorajavucelic)

Na kraju je šokirala još jednom izjavom o trudnoći i budućoj deci. “Ne volim mušku decu”, priznala je starleta i dodala: “Uvek sam se u šalila kad sam bila mlađa – ako budem imala sina, pokloniću ga”, rekla je Soraja.

Povezane vesti

Back to Top