Prati nas

Bizarno

Starleta Soraja Vučelić plaća 80 hiljada evra za rođendansko slavlje

Možda je Soraja Vučelić na listi osoba kojima je zabranjen ulazak u Srbiju, ali prema pisanju dnevne štampe, to je ne sprečava da putuje po Evropi, pa će tako rođendan proslaviti u Beču.

Ona je već napravila “all inclusive” rezervacije za sve prijatelje, prenosi Alo, a sve to koštaće je 80 hiljada evra.

Soraji je rođendan bio 11. novembra, ali budući da tog dana nije mogla da okupi celo društvo, rešila je da ga proslavi u nedelju. Soraja svake godine napravi veliko slavlje, a ove godine je želela da bude još veće, pa će na njenoj privatnoj žurki biti oko 50 prijatelja. Za proslavu je izabrala austrijsku prestonicu pošto dosta vremena provodi tamo i za nju je to jedan od najlepših evropskih gradova,” kaže izvor.

“Ona je za rođendan rezervisala jedan poznati bečki restoran i uopšte nije štedela. Tražila je da se napravi poseban meni za njeno društvo, a taj luksuz će je koštati više od 10.000 evra. Samo boca kvalitetnog vina u tom restoranu košta 500 evra, Soraja je želela da njeni prijatelji maksimalno uživaju, pa je tražila da se na stolu nađu najskuplja pića, a naručila je 50 flaša šampanjca „dom perinjon“. Međutim, najviše novca je dala za rođendansku tortu, koju je naručila nekoliko dana pred rođendan. Torta je visoka metar i po i cela je oblepljena dolarima, a koštala ju je 10.000 evra,” tvrdi izvor blizak Vučelićevoj.

Muzika je Soraju koštala oko 30.000 evra jer je pozvala Đanija, Aleksandru Mladenović i Ljubu Aličića.

2 komentara

2 Comments

  1. noname

    18. 11. 2019. at 16:34

    svaka cast, sve je od 0 stvorila

  2. Lohdah

    21. 11. 2019. at 21:30

    Ajde Sisaja ne salji svoje eseje medijima, ovo je kako bi ti zelela u snovima da slavis rodjendan… Al dobro, kreativna si i znas sta je lepo..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top