Prati nas

Šokantno

Soraja zbog policije izmislila nestanak?

Niko ne zna gde se nalazi Pinterest

Čini se da je život najpoznatije srpske starlete Soraje Vučelić ovih dana više nego turbulentan.

Nakon šokantnog saznanja da joj je, zbog veza sa kriminalnim klanovima, zabranjen ulazak u Srbiju, na njenom Instagram profilu osvanula je zabrinjujuća poruka iz koje se dalo zaključiti da niko ne zna gde je Soraja.

“Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi 3. juna. U prilog ovome, obavestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić sa molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić,” stoji u poruci koju je objavio njen PR tim.

Sa druge strane, naš izvor tvrdi da je starleta osmislila priču kako bi nestala iz medija dok se negativna priča ne stiša.

“Soraja se poslednjih godina trudila da svoju reputaciju opere u srpskim medijima, a vest da joj je ulazak u zemlju zabranjen, nikako joj ne ide u prilog. Zbog toga je rešila da nestane iz medija, ali i javnosti, dok se situacija ne reši,” otkriva nam izvor.

“Starletin tim joj je dao ideju, koja joj se činila sasvim odgovarajućom u ovom trenutku. Krizni PR joj je preko potreban, ali ne želi da srlja sa odlukama. Svakako je bolje da je policija traži jer misle da je kidnapovana, nego da je pobegla od organa vlasti.”

U prilog činjenici da je lokacija starlete poznata britanskom tabloidu The Sun, koji je danas pisao o njenoj vezi sa fudbalerom Neymarom, sa kojim je navodno bila pre nekoliko godina. “Moje srce će biti na terenu. Na kojoj strani, videće se. Patriotizam na jednoj strani… i druga stvar na drugoj. Želim i jednoj i drugoj reprezentaciju sreću”, rekla je, očigledno živa i zdrava Vučelićeva za ovaj tabloid.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top