in

Soraja navukla inostrane krimose na vrat?!

Crnogorskoj starleti odavno je zabranjen ulazak u Srbiju


Soraja je samoj sebi napravila problem i navukla opasne krimose iz inostranstva na vrat!

Naime, ona je prošle nedelje proslavila rođendan, i kao i svaka devojka, i ona se na Instagramu pohvalila skupim poklonima.

Ipak, nije računala na to da će privući pažnju opasnih lopova koji je sada imaju na nišanu, prenosi Scandal.

„Soraja je dobila zaista vredne poklone. Na njenim slikama s rođendana svi su mogli da vide skup nakit, vredne satove marke rolex, zatim ima slike ispred automobila od pola miliona evra…“ počinje izvor.

„Sve to upada u oči, prosto se vidi da devojka živi na visokoj nozi, pa ne čudi što su je lopovi primetili i sada imaju plan da joj obiju hotelsku sobu u kojoj bude boravila pošto često putuje po Evropi, pod uslovom, naravno, da saznaju gde se devojka uopšte nalazi, mada znajući njih i koliko su opasni i vešti, i to je moguće.“ nastavlja izvor.

„Pa i Kim Kardashian je opljačkana kada je bila u luksuznom hotelu, i njoj su uzeli vredan nakit, a i Nikolina i Vidoje Ristović su žrtve pljačke. I njih su ojadili lopovi za novac, nakit i satove dok su letovali,“ objašnjava izvor i zaključuje:

„Oni su bili ciljana meta, tipovali su ih, a to je sada slučaj i sa Sorajom, pa bi joj preporučio da malo pripazi i da pojača obezbeđenje.“