Luke Black objavio novi singl: Preslušajte ‘a house on the hill’

Mladi pop muzičar Luke Black objavio je novi singl pod nazivom ‘a house on the hill’.

Kao uvodni singl u predstojeći niz pesama, ova pesma je teatralna uvertira koja prikazuje tužan splet okolnosti koje će Luke Black istraživati u narednim izdanjima.

Pesma je mešavina nežnog klavira i umirujućeg glasa i naglih bitova i visokih nota koje predstavljaju medjusobni kontrast emocija.

Rođen u Čačku, malom gradu u zapadnoj Srbiji, Luke Black je u medijima nazvan “Pop  alhemičarem” zbog svog umeća kao tekstopisac kao i zbog svojih teatralnih pop opera nastupa.

“Ova pesma predstavlja nagli  gubitak nečega što smo smatrali dragocenim i to u mestu koje je za mnoge zastrašujuće ali  za par iz pesme utočište,“ rekao je Luke.

Luke Black je inspirisan pop muzikom i spojem elektronske, barokne i indi muzike koje informišu njegovo stvaralaštvo. Učen klasičnom pevanju, crpi inspiraciju od evergreen muzicara kao The Queen, Elton John, Stromae i Lady Gaga i kabare i operskih pevača kao Vitas, Maria Callas, Eartha Kitt;

Selidbom u London, Luke se našao u društvu prijatelja iz kreativnog sveta koje je upoznao lutajući kroz andergraund scenu grada. Život u Londonu mu pruža nova iskustva i poglede na svoju umetnost i daje novi oblik inspiracije koje će tek ove godine podeliti sa ostatkom sveta.

Luke Black je jedini umetnik sa Balkana koji je bio uvršten na zvaničnoj Instagram @music platformi, uz zvezde kao Miley Cyrus, Drake, Foo Fighters, 50 Cent i mnogi drugi.

Nakon rasporodate turneje u Kini 2016. godine, Luke je nastupao u BERGHAIN-u, tehno  klubu u Berlinu , na modnoj reviji organizovanoj od strane čuvene Afterlife izdavačke kuće.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI