Prati nas

Extra

Madonna: Lady Gaga i ja nikada nismo bile neprijateljice

Kraljica pop muzike Madonna u novom intervjuu za Vogue magazin je govorila o svojoj karijeri, ali i o kontraverznoj Lady Gagi tvrdeći da između dve pevačice “nikada nije bilo zle krvi.”

Nakon skoro deceniju spekulacija i prepiranja po tabloidima, činilo se da su Lady Gaga i Madonna konačno zakopale ratne sekire na afterpartiju u večeri dodele Oskara ove godine – kada su se dve dive zajedno fotografisale i provele veče zajedno sa drugim poznatim ličnostima u jednoj od Madonninih vila.

Ipak, pop legenda sada tvrdi da “zle krvi” između njih dve nikada nije ni bilo.

Ljudi se baš lože na priču da smo Lady Gaga i ja neprijateljice, ali u pravom životu, nas dve nikada nismo bile na ratnoj nozi” , priznala je Madonna.

“Rat” je započeo davne 2011. godine kada je Madonna Lady Gagu nazvala kopirantkinjom, tvrdeći da njen hit Born This Way neodoljivo podseća na njenu pesmu Express Yourself iz 1989. godine.

Nisam mislila ništa loše kada sam rekla nešto slično. Pomislila sam da je to divan način da se obradi moja pesma” , rekla je Madonna svojevremeno, pre nego da je uradila mashup dve pesme i izvela ih na svojoj svetskoj turneji MDNA 2012. godine zajedno sa šokantnom izjavom “Ona nije ja!”

Madonna i Gaga su se poslednji put videle u februaru na žurci posle Oskara, kada su se fotografisale zajedno.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top