in

Magazin „Lepota i zdravlje“ proslavio jubilarni stoti broj!


U predivnoj atmosferi country club-a „Babe“, u utorak uveče magazin „Lepota i zdravlje“ proslavili su izlazak jubilarnog 100. broja! Na istom mestu moglo se videti dosta novinara, ali i puno poznatih koji su ispratili ovaj događaj. Bilo je jako zanimljivo, jer se i ovog puta kompanija Color Press Group potrudila da organizacija partija bude na visokom nivou.  Na ovom lepom jubileju nas je zabavljao novosadski bend Milaćopezo, dok smo uživali uz koktele i roštilj i dobro raspoloženje pored bazena. Od poznatih mogli su se videti NjKV princ Aleksandar II Karađorđević, Vesna Jugović, Jellena, Olja Karleuša, Bojana Stefanović, Nemanja Stevanović, Dr. Feelgood, i mnogi drugi…

Raspoloženje je bilo na visokom nivou, ali moram vas razočarati da nikakvih skandala nije bilo, da se niko nije napio (ili bar ne previše), niko nije pao u bazen, iako smo to priželjkivali… Međutim, ništa! :)

liz-7

Sve u svemu, pogledajte samo neke od onih sa kojima se vaša Tračara družila sinoć. Tu su pevačica Jellena, Nađa ex-Models (a sada novinar magazina Hello), pevač Đorđe Gogov, pevač i voditelj Nemanja Stevanović, pevačice Katarina Ostojić Ana Stojančijević (obe bivše pevačice Koktel benda), voditeljka Survivor- Povratak u civilizaciju, Nina Radulović i na kraju moja koleginica, marketing menadžer sajta Tračara.com, Dragana Vukajlović. Za ove odlične fotografije sam zahvalna svom dragom prijatelju i vrhunskom fotografu Ivanu Dimitrijeviću.

nađa ex models

liz-10

liz-13

liz-21

lnina radulovic

dragana-i-ja