Search
Close this search box.

Prva izjava Nine Radulović o slučaju Lečić-Štajnfeld

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bivša supruga Branislava Lečića, voditeljka Nina Radulović, nije se oglašavala za medije povodom optužbi za seksualno zlostavljanje koje su na njegov račun iznele glumice Danijela Štajnfled, a potom i Merima Isaković.

Ona je za magazin „Story“ jasno dala do znanja da su mediji naneli veliku štetu njenoj porodici.

„Možemo mi da se čujemo, ali ako je povod za naš razgovor moje izlaženje u javnost povodom slučaja koji se nedavno dogodio, odmah da vam kažem da ja nisam, niti ću govoriti o tome javno. Mediji su već naneli veliku štetu mojoj porodici, tako da ne mogu svesno da budem medijum za iživljavanje. Hvala vam na razumevanju“, kratko je rekla voditeljka za pomenuti magazin.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je krajem prošlog meseca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu otkrila da ju je u maju 2012. godine silovao glumac i političar Branislav Lečić.

Potom je i tokom prošle nedelje glumica Merima Isaković u opširnoj ispovesti za „Nedeljnik“ ispričala da je pre 40 godina doživela pokušaj silovanja od strane istog glumca.

Lečić je nakon optuđbi Danijele Štajnfeld saslušan u policiji u svojstvu građanina 26. marta, gde je davao iskaz više od sedam sati, a prema njegovim rečima, prošao je i poligrafsko ispitivanje.

Slučaj Lečić-Štajnfeld trenutno je u predistražnom postupku.

„Još uvek su u toku provere navoda Danijele Štanjfeld i Branislava Lečića“, rekla je Tanjugu pre dva dana portparolka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Ivana Rakočević.

POSLEDNJE VESTI