Search
Close this search box.

Starleta tvrdi da je bila ljubavnica Branislava Lečića, kaže da nije silovatelj

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što je za domaće medije navela da je pre šest godina navodno bila ljubavnica Branislava Lečića, starleta Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari je gostovala u Jutarnjem programu na Hepi televiziji gde je ponovo komentarisala optužbe za silovanje koje je Danijela Štajnfeld iznela protiv glumca.

Atina je naglasila da je na Lečićevoj strani i da „ne može da poveruje da bi tako nešto učinio“, te da joj Danijelina priča „ne pije vodu“.

“On je jedan čovek koji izuzetno voli žene i poštuje ih, nije neko ko može da vređa ili manipuliše sa ženama, on je jedan veliki zavodnik. Veliki je gospodin sa puno manira, izuzetno je nežan prema lepšem polu. Ova priča meni ne pije vodu, ne uklapa mi se u više segmenata. Poznajem Branislava Lečića jako dobro, ne mogu da kažem niti da povežem da bi on to mogao da uradi”, rekla je ona.

Starleta se dotakla i peticije kojom su 17 glumaca izbacili Lečića iz predstave “Kada su cvetale tikve” ističući da je sigurno razočaran u njih.

“Jeste on razočaran, baš taj koji obožava žene, koji nalazi inspiraciju u njima, on je sigurno razočaran trenutno u njih. On nije ženomrzac. Nalazi inspiraciju u ženama. Nikako ne pije vodu da je Branislav Lečić nekoga silovao, to je van svake pameti. Ja sam neko ko izuzetno prati domaću kinematografiju, ali ja za tu ženu nikada nisam čula dok ovo nije sve izbilo. Ovo nije dovoljno validan razlog da ga neko isključuje iz pozorišnih predstava, on je vrsan glumac”, govorila je Atina.

Na kraju samog razgovora, Atina je zaključila:

“Lečić je čovek koji leči, on nikako nije silovatelj. Ja sam prva neko ko nikako ne podržava silovanje, ali silovanje ne mora da se odnosi samo na s*ks”, ispričala je Ferari u emisiji „Dobro jutro Srbijo“.

Podsetimo, Atina je nedavno u intervjuu za „Alo“ tvrdila da je pre šest godina navodno bila u vezi sa Branislavom Lečićem i dodala da zbog njenog javnog priznanja dugo nisu bili u dobrim odnosima.

„Istina je, bila sam s njim dok je bio oženjen, a zbog mog javnog priznanja tada nismo bili u dobrim odnosima, međutim sve se iskristalisalo. Iskreno, sada o njemu imam fenomenalno mišljenje! Sve je došlo na svoje. Zadnjih par godina imamo jako lep odnos. Tada sam samo iznela istinu, nisam imala nameru da ga blatim, ali je on morao da se brani jer je bio oženjen“, navela je ona pre nekoliko dana za pomenuti list.

Iako starleta u medijima i dalje otvoreno govori o navodnoj romansi, Branislav Lečić nikada nije potvrdio ovu vezu, a kada je tema bila aktuelna istakao je da je čak i ne poznaje.

„Pristajem da se slikam sa svima koji mi priđu. Nisam ni znao ko je ona“, izjavio je on, a kada mu je rečeno da se Atina hvalila da su bliski, besno je poručio: „Da li stvarno verujete toj osobi? Neću o njoj više da kažem ni reč!“, rekao je tada za medije.

POSLEDNJE VESTI