Prati nas

Maja Berović najavljuje pesmu sa Acom Lukasom

Vesti

Maja Berović najavljuje pesmu sa Acom Lukasom

Nakon Bube i Jale, Maja sprema nešto potpuno drugačije

Maja Berović je na nedavnim singlovima radila sa popularim reperima i producentima Bubom i Jalom, ali sada sprema potpuno drugačiji hit. Kako je nedavno otkrila u jednom intervjuu, pevačica će uskoro izbaciti pesmu sa Acom Lukasom.

Naime, nakon odličnog nastupa u Tuzli, Maja je bila raspoložena i za pitanja novinara i tom prilikom izjavila:

’’Tuzla je definitivno grad koji ima neku posebnu energiju, nastupala sam ovde mnogo puta ali ovo večeras je bilo veličanstveno, jedno veče koje treba doživeti. Ljudi osete kada neko peva iz duše i kada voli to što radi’’.

Ona je otrkila da je njen suprug Alen zadužen za organizaciju svakog njenog nastupa, te da je na njemu velika odgovornost.

Ovom prilikom Maja je najavila i svoj novi projekat, duetsku pesmu koju sprema sa Acom Lukasom.

’’Lukas me je pozvao i rekao mi da ima sjajnu pesmu za nas. On je čovek kome ne možete da odolite, jer ume da prepozna hit i dobru pesmu. Iznenadio me je prijatno, pesma je sjajna. Sačekaću da on malo više kaže o toj pesmi, spot nije još snimljen, razmišljamo kakav će biti. Pesma je emotivna, nešto drugačije od onoga što publika očekuje od mene i od njega. To je široka pesma, sa dušom i emocijom’’, kroz smeh je rekla za Premijeru.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top