Maja Nikolić o borbi za život: Doktor me je bukvalno spasao od smrti

Lepa voditeljka otkriva kako je zbog sepse gotovo bila na ivici smrti (foto: Instagram.com/majanikolicmaja)

Voditeljka Maja Nikolić nedavno je u jednom intervjuu otkrila do sada nepoznate detalje o tome kako je pre desetak godina bila na ivici smrti zbog zdravstvenih problema.

Maju publika, koja je svakodnevno gleda na malim ekranima, zna kao pozitivnu i smirenu osobu, ali ona kaže da u najtežem periodu svog života nije bila takva. “To je bila situacija u kojoj uopšte nisam bila pozitivna. Život mi je bio ugrožen i doktor me je bukvalno spasao od smrti. Puklo mi je slepo crevo i dobila sam sepsu, a svi lekari znaju da su to situacije koje se najčešće ne prežive. Opet, dragi Bog je hteo da to ne bude moj kraj, jer su se stvari tako namestile da ja za njih nemam drugo objašnjenje”, ispričala je voditeljka za magazin Hello i dodala: “Kada mi se to desilo, mene je čitavog dana boleo stomak, a umesto da odem na pregled, ja sam pila brufene i nadala sam se da će sve biti u redu. Tek kada su bolovi postali nepodnošljivi, otišla sam u Hitnu. Ali dobro, to je bila velika životna škola”.

Preživela je pravu dramu zbog zdravstvenih tegoba (foto: Instagram.com/majanikolicmaja)

Maja sa suprugom Aleksandrom ima troje dece, 13-ogodišnju Teu, desetogodišnjeg Darka i osmogodišnju Tiju, a poslednje dve trudnoće bile su veoma rizične po njeno zdravlje. “Oba puta sam od petog do devetog meseca morala da mirujem i to mi je teško palo. Verovatno najgora stvar koju je neko mogao da mi uradi jeste da me veže za kuću nekoliko meseci. Psihički nimalo mi nije bilo lako, ali kada pred sobom imate viši cilj, onda se posle toga sve brzo zaboravi”, završava svoju priču lepa voditeljka Prve.

Povezane vesti

Back to Top