Search
Close this search box.

Maja plakala u ispovedaonici, Sindi i Nevena opet u svađi

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako se prethodnih dana čvrsto držala i izgledalo je kao da ništa i niko ne može da je povredi, Maja Nikolić slomila se u ispovedaonici Velikog brata.
Pevačica, koja je poslednjih dana ušla u konflikt sa gotovo svim ukućanima Kuće VB, zaplakala je u ispovedaonici zbog odnosa među ukućanima. Najviše joj je zasmetala Sindi, za koju tvrdi da joj priča iza leđa, ali i blizanci, koje ne želi da toleriše. „Ja mogu da se sklanjam od Željka i Žarka, ali ne mogu da prihvatim njihove psovke, što su prljavi i što ostavljaju dlake za sobom. Ne mogu da prihvatim takve ljude i ne želim da se družim sa njima. Nisam licemer, neću da se družim, pijem kafu, jedem, sa ljudima koji su takvi šarenoliki. Ne mogu da idem iza leđa i da kažem ono što ne mislim,“ rekla je ona a potom dodala da su je Slavko i Uroš najviše razočarali, navodeći da je Slavku skuvala 150 ručkova, a on je prodao za jednu večeru. „Ko zna šta o meni Slavko priča iza leđa sa Žarkom, Željkom, Vendi i Milićem. Baš me briga, ja se sa njima neću družiti kad izađemo.“ ispričala je ona Velikom bratu u ispovedaonici.

Nevena Sindi: Go-go igračice, začepi!

Vendi, Žarko, Sindi i Nevena trebalo je da uvežbaju pesmu Gangnam style po prvi put, ali je sukob eskalirao pre početka vežbe. Njih dve su se i u toku noći posvađali, a sve zbog Sindinog bivšeg dečka, koji je spavao u apartmanu sa Nevenom. „Nisam glupača kao što si ti, ne želim ni u kakvoj kombinaciji da budem sa tobom.“ „Mrš, mrš, mrš. Ojsa, ojsa, mrš!“ vikala joj je Sindi, a potom rekla za sebe „Moram da naučim neki repertoar.“ „‘Ajde igračice, go-go igračice, začepi. Znači, zapuši ta tvoja usta onim čime ih zapušavaš inače. Pogledaj se na šta ličiš. Okej, ja ne učestvujem u ovom zadatku, to je vaše.“ rekla je Nevena i napustila probu. „Ovde ne možeš da razgovaraš.“ rekla je Sindi, ne obazirući se na Nevenu, koja je odgovorila: „Sa glupačom po difoltu ne možeš, da imaš gram mozga ona se ne bi ovako ponašala.“ Pogledajte situaciju koja kreće na 29 minutu. http://youtu.be/RMolOmBXexI?t=29m27s
P.Ž./Tračara

POSLEDNJE VESTI