in

Mama Kris insistira: Kylie Jenner i Khloe Kardashian će se poroditi istog dana

Poznate sestre još uvek nisu ni potvrdile trudnoću, ali strani mediji su već saznali i kada i kako će se Khloe Kardashian i Kylie Jenner poroditi. A ako se želja Kris Jenner ispuni, onda će dve nove naslednice Kardashian/Jenner člana na svet doći istog dana.

Naime, kako bi i Khloe i Kylie trebalo da se porode za oko tri mseca, mama Kris već razmišlja kako da profitiraju od ovih porođaja. Zato  smatra da bi porođaj zakazan istog dana bila dobra odluka. Međutim, čak i ako se to desi, devojke neće biti u istoj sobi, jer obe imaju drugačije želje kada je porođaj u pitanju.

„Kylie se plaši kada pomisli na sav taj bol, pa želi da se porodi carskim rezom. Khloe je zato prizemnija pa će njen porođaj biti prirodnim putem. Ona čak ne želi ni anesteziju, a kao poseban zahtev traži da se u pozadini čuje meditativna muzika“, rekao je izvor za Heat magazin.

A dok do porođaja dođe, mediji i dalje spekulišu i kada i kako će sestre konačno potvrditi trudnoću. Trenutno su aktuelne dve glavne teorije, tj. mnogi su sigurni da će se vesti potvrditi tokom finala polusezone Keeping Up with the Kardashians ili će objaviti fotografije na Instagramu kao deo serijala koji je poznata porodica pokrenula – 25 days Christmas.