Prati nas

Video

Mariah Carey ponovo o kolegenicama koje ‘ne poznaje’

Mariah u emisji govorila o J.Lo, Ariani, Demi Lovato, Britney (foto: Instagram.com/mariahcarey)

Mariah u emisji govorila o J.Lo, Ariani, Demi Lovato, Britney (foto: Instagram.com/mariahcarey)

Tokom vikenda Mariah Carey je gostovala u popularnoj emisiji Watch what happens live! i voditelj Andy Cohen je imao poteškoće da od pevačice dobije odgovor o njenom trenutnom ljubavnom životu, ali je Careyeva sasvim otvoreno govorila o kolegenicama koje poznaje, odnosno ne poznaje.

Vraćajući se na njeno ranije priznanje u istoj emisiji, kada je izjavila da ‘ne poznaje’ Jennifer Lopez, Cohen je odlučio da sa Mariah odigra igru Da li ih poznaješ? i u tom prilikom smo saznali da je, pored J.Lo, i Ariana Grande potpuno nepoznata pop divi, te je jedva voditelja udostojila odgovorom na njegovu konstataciju da Ariana podseća na mladu Mimi.

Careyeva je zatim priznala da je upoznala Lady Gagu kada je plavokosa zvezda bila u publici njenog Božićnog koncerta, kao i Taylor Swift. Jedinu drugu divu koju je priznala da poznaje je Britney Spears. Na kraju je dodala da ne ne poznaje ni Demi Lovato.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. k

    19. 12. 2016. at 21:35

    ali za sve koje poznaje morala je da ispotencira “da su dosli ONI na NJEN show”….koja snobcina ne znam kako zivi samam sa sobom

  2. m

    19. 12. 2016. at 21:38

    koji prepotentni morz

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Video

To Top