Prati nas

Marija se oglasila nakon zakazanog šestog koncerta u Sava centru: Prvo me je bilo sramota

Vesti

Marija se oglasila nakon zakazanog šestog koncerta u Sava centru: Prvo me je bilo sramota

U poslednje dve decenije još uvek niko nije rasprodao šest puta ovu halu u razmaku od manje od dva meseca.

Marija Šerifović rasprodala je i peti koncert Druga strana ploče u Sava centru i saradnici su je danas obavestili da će pevati još jednom i šesti put u ovoj poznatoj dvorani.

Kako poručuju iz tima Marije Šerifović, interesovanje za koncerte Druga strana ploče je neviđeno do sada i naša evrovizijska pobednica je oborila sve rekorde u prodaji dvorane Sava centar. U poslednje dve decenije još uvek niko nije rasprodao šest puta ovu halu u razmaku od manje od dva meseca.

Datum šestog koncerta je 21. maj, a karte su već u prodaji.

Ovim povodom se oglasila i pevačica, fotografijom iz detinjstva, ispod koje je napisala:

‘’Mala Marija… Tvrdoglava, svojeglava devojcica. Danas velika Marija zajedno sa vama piše istoriju! Juče su mi javili da smo rasprodali peti koncert Druga strana ploče u Sava centru i da danas puštamo u prodaju karte za šesti po redu koncert koji će se održati 21. maja. Bila sam iznenađena, a da budem iskrena, bilo me je sramota da vam opet pišem kako smo zakazali još jedan nastup u Sava centru. A onda sam shvatila da sam jedini izvođač pop muzike u ovom veku koji je u tome uspeo i da nema čega da me bude sramota već mogu samo da budem ponosna. Ne na sebe, nego na vas – moju publiku koja tako snažno stoji iza mene! Vidimo se šesti put u Sava centru 21. maja’’.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top