in

Marija se oglasila nakon zakazanog šestog koncerta u Sava centru: Prvo me je bilo sramota


Marija Šerifović rasprodala je i peti koncert Druga strana ploče u Sava centru i saradnici su je danas obavestili da će pevati još jednom i šesti put u ovoj poznatoj dvorani.

Kako poručuju iz tima Marije Šerifović, interesovanje za koncerte Druga strana ploče je neviđeno do sada i naša evrovizijska pobednica je oborila sve rekorde u prodaji dvorane Sava centar. U poslednje dve decenije još uvek niko nije rasprodao šest puta ovu halu u razmaku od manje od dva meseca.

Datum šestog koncerta je 21. maj, a karte su već u prodaji.

Ovim povodom se oglasila i pevačica, fotografijom iz detinjstva, ispod koje je napisala:

‘’Mala Marija… Tvrdoglava, svojeglava devojcica. Danas velika Marija zajedno sa vama piše istoriju! Juče su mi javili da smo rasprodali peti koncert Druga strana ploče u Sava centru i da danas puštamo u prodaju karte za šesti po redu koncert koji će se održati 21. maja. Bila sam iznenađena, a da budem iskrena, bilo me je sramota da vam opet pišem kako smo zakazali još jedan nastup u Sava centru. A onda sam shvatila da sam jedini izvođač pop muzike u ovom veku koji je u tome uspeo i da nema čega da me bude sramota već mogu samo da budem ponosna. Ne na sebe, nego na vas – moju publiku koja tako snažno stoji iza mene! Vidimo se šesti put u Sava centru 21. maja’’.

View this post on Instagram

Mala Marija… Tvrdoglava, svojeglava devojcica. Danas velika Marija zajedno sa vama pise istoriju! Juce su mi javili da smo rasprodali peti koncert ‘Druga strana ploce’ u Sava centru i da danas pustamo u prodaju karte za sesti po redu koncert koji ce se odrzati 21. maja. Bila sam iznenadjena, a da budem iskrena, bilo me je sramota da vam opet pisem kako smo zakazali jos jedan nastup u Sava centru. A onda sam shvatila da sam jedini izvodjac pop muzike u ovom veku koji je u tome uspeo i da nema cega da me bude sramota vec mogu samo da budem ponosna. Ne na sebe, nego na vas – moju publiku koja tako snazno stoji iza mene! Vidimo se sesti put u Sava centru 21. maja! #PonosnaVelikaMarija

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on