in

Marija Šerifović honorar od koncerta donira devojci koja je izgubila porodicu u požaru


Marija Šerifović doniraće honorar od  koncerta u Sava centru Anji Stojanović, devojci koja je u požaru na Novom Beogradu izgubila majku, oca, brata i dva psa.

“Vi koji živite u Beogradu verovatno znate za nevolju koja se dogodila na Novom Beogradu i požar u kojem je život izgubilo 6 ljudi”, poručila je Marija putem društvenih mreža.

“Na društvenim mrežama se već 48 sati deli informacija vezano za devojku koja se zove Anja, koja je ostala bez oba roditelja, brata i dva kućna ljubimca. Akcija je u toku, uplaćuje se novac za Anju, pa vas sve molim da uplatite koliko imate. Kad ostanete bez ičega, ta mala pomoć znači”, rekla je Marija.

“Što se mene lično tiče, znate da je 26. marta trebalo da odrzim 4. koncert, koji je u ovom trenutku pomeren za april. Ako to bude tako, super, a ako budemo u problemu sa svime što nas okružuje – pomerićemo ga nekad za maj.”

“Htela sam da kažem da ću ja svoj kompletan honorar od 4. koncerta predati Anji i ovim putem apelujem na sve svoje zaposlene da se odreknu makar dela honorara od 4. koncerta, da jednoj mladoj devojci koja ima 22 godine pomognemo, da joj život makar bude lakši, jer ne smem ni da zamislim kakva je to situacija, katastrofa i užas”, poručila je Šerifovićeva.

Požar je izbio 22. marta, u višespratnici u ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu, na osmom spratu zgrade, u stanu u kojem živi nepokretan čovek sa majkom, a zatim se proširio sve do desetog.

Pored nepokretnog čoveka, stradali su i tročlana porodica i bračni par.

Potpuno je izgorelo osam stanova, a vatrogasci su zatekli stravične scene – ugljenisana tela i uništene stanove.