Prati nas

Vesti

Marija Šerifović pazarila stan od 220.000 evra

Kupovina je bila spontana

Marija Šerifović nedavno je platila 220.000 evra luks-stan na Novom Beogradu. Pobednica Evrovizije uselila se u ovu nekretninu pre mesec dana, a stan u kojem je donedavno živela na Zvezdari verovatno će davati u zakup.

“Marija nije planirala da kupi stan u naselju Vest 65, sve je ispalo iznenada. Kada je od poznanika čula da njegov prijatelj hoće što pre da proda stan jer su mu potrebne pare, rešila je da pogleda nekretninu i oduševila se. Malo se raspitala koliko su tu cene kreću, pa se relativno brzo dogovorila sa vlasnikom oko uslova kupoprodaje”, priča Marijin dobar prijatelj, za Hit.

On dodaje da je pevačica baš imala sreće sa stanom jer cena po kojoj je kupila važi za “gole zidove”, a njen je bio namešten.

“Čovek je skroz sredio stan, ostale su samo sitnice, ali je morao hitno da ga proda, tako da je Marija tih 90 i nešto kvadrata platila po regularnoj ceni, ali je sve unutra dobila za džabe. Stan ima dnevnu sobu, trpezariju, spavaću, gostinjsku sobu i kupatilo, kao i ogromnu terasu. Sve je opremljeno modernim nameštajem i kvalitetnim uređajima” rekao je izvor i dodao:

“Pozvala je nas tridesetak da vidimo stan i da zalijemo, kako red nalaže. Svi smo se oduševili gajbom, Maki će baš uživati tamo. Pitali smo je šta će raditi sa stanom na Zvezdari u kojem je do nedavno živela, rekla je da je odlučila da ga skroz renovira, pa će tek onda videti šta će dalje. Verovatno će ga izdavati, ali još nije sigurno” ispričao je Šerifovićkin prijatelj.

Inače, kraj u kojem se doselila je već postao zanimljiv poznatim ličnostima, pa se tamo uselio i njen kolega Saša Kovačević, a nedavno je u istom kvartu otvorio i restoran. Takođe, bivša žena Ace Lukasa, Sonja, u ovom delu Novog Beograda je otvorila butik.

1 komentar

1 komentar

  1. Pringles

    05. 06. 2019. at 12:19

    Zato je i radila 15 sava centara 😐🤮🤮

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top