in

Marija Šerifović postaje majka, ide na veštačku oplodnju?!


Životna želja Marije Šerifović jeste da se ostvari u ulozi majke, o čemu godinama unazad razmišlja. Navodno, odlučila je da je spremna za dete i da će se to desiti ove godine.

Kako se pisalo, pevačica se više puta podvrgla vantelesnoj oplodnji, koja nije uspela, međutim, ona ove navode nikad nije potvrdila.

„Marija već dugo razmišlja o detetu i ima ogromnu želju i potrebu da svu svoju ljubav da nekome i nije joj važno da li će dobiti sina ili ćerku. Međutim, iz Marijinih brojeva jasno se vidi da će pevačica dobiti sina. Njena partnerka će se u narednom periodu podvrgnuti metodi vantelesne oplodnje i na svet će doneti zdravog dečaka. Iako on neće imati Marijin genetski materijal, to neće sprečiti pevačicu da ga voli najviše na svetu. To će se desiti sledeće godine,“ rekao je poznati astrolog Vlado Kečina 2019. godine, a nije jedini koji joj je predvideo takvu budućnost.

Pevačica nikad nije krila svoju želju da se ostvari u ovoj ulozi, pa iako svoju privatnost čuva od očiju javnosti, više puta je komentarisala ovu temu. Pre tri godine objavila je autobiografsku knjigu i film Ispovest, a na promociji ove dirljive priče prvi put je priznala da bi volela da postane majka.

„Da, želja za potomstvom postoji i sve više razmišljam o tome. Ne bih želela da budem naporna kao što je moja mama, ali svakako ću biti brižan roditelj koji voli da ima sve pod kontrolom. Iskreno, o ovim temama sve češće razmišljam. Želim sina. Dečak može da bude kriminalac ili homoseksualac, a devojčice su mi strašne. Ne znam da li Srbija željno iščekuje moje naslednike, ali čim ih budem imala, rado ću to podeliti sa nacijom jer lepše vesti od te nema,“ rekla je Šerifovićeva, koja smatra da će biti dobra i posvećena majka:

„Otići ću u banku sperme, izabrati dobrog oca, ako je moguće nekog Španca, intelektualca sa sklonošću za muziku. Mislim da je dobro biti samohrana majka. Želim da dobijem malog Luku ili Maksimilijana. Kada se trudnoća desi tom metodom, često znaju da budu i dvojke, trojke, četvorke.“

I dok mama Verica plače od sreće zbog ćerkine odluke, otac Rajko Šerifović ne može da dočeka da šeta unuče, prenosi Svet.

„Ja je često pitam za bebu, pa sam malo i dosadan. Kažem joj: Maro, ljubi te tata Rajko, pa ja da te nisam napravio ti ne bi postojala, ona se smeje. Krajnje je vreme da i ja prošetam neko unuče. Ona se nešto zanosila nekim oplodnjama, trista godina se raspituje o poreklu, koliko su muzikalni, o familiji. Bitno je da su se bar na neki način bavili muzikom, baba, deda, bilo ko… U svakom slučaju podržavam je i jedva čekam unuče.“