Marija Šerifović zvanično heteroseksualna by GayEcho portal!

gayecho-uverenje

Nakon ekskluzivne ispovesti Marije Šerifović za magazin “Story” u kome je ona iznela “istinu” o svojoj seksualnosti i rekla da voli muškarce i da će jednog dana imati porodicu i decu, i da nikada nije imala veze sa ženama, uredništvo GayEcho Web Portala je odlučilo da podrži tvrdnje Marije Šerifović i da joj izda UVERENJE o heteroseksualnosti.

GayEcho Web Portal koji deluje na adresi www.gayecho.com izdaje UVERENJE da je Marija Šerifović rođena 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu, Republika Srbija od oca Rajka i majke Verice heteroseksualne orijentacije i da nikada nije imala seksualne odnose sa osobama istog pola. (Uverenje možete pogledati na slici iznad, kliknite na nju da je povećate). :)

Nadamo se da će ovo UVERENJE usrećiti Mariju Šerifović, kojoj želimo puno sreće u pronalaženju savršenog muškarca s kojim će jednog dana imati porodicu i puno dece.

Ovom prilikom GayEcho portal poziva sve javne ličnosti, kao i ostale građane i građanke Republike Srbije u čiju se seksualnost sumnja, da im se obrate kako bi i oni dobili UVERENJE o heteroseksualnosti.

Hahaha, je l’ uzimate i vi uverenje na predivnom obrazcu 69? :)))

Povezane vesti

Back to Top