Search
Close this search box.

Mary-Kate Olsen prvi put progovorila o braku sa Olivier Sarkozyjem

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

https://www.instagram.com/p/BRb9dealx3P/

Mary-Kate Olsen nekadašnja je internacionalna glumačka zvezda, a danas uspešna modna dizajnerka, ali kada je reč o bračnom životu, ona je prava domaćica.

Olsenova se sa sestrom bliznakinjom Ashley Olsen retko pojavljuje u javnosti i još ređe daje intervjue, ali je u razgovoru za magazin The Edit prvi put progovorila o suprugu Olivieru Sakrozyju, za koga se udala 2015. godine.

„Imam muža, dvoje pastoraka i život; moram da se vratim kući i skuvam večeru“, rekla je 30-godišnja dizajnerka na pitanje kako balansira privatni i poslovni život. „Vikendom trčim. Pronađete stvari koje vas opuštaju, jer ako ih nemate, morate ih potražiti. Ili ćete pregoreti i tada nećete biti produktivni“, dodala je ona.

Njen suprug je polubrat bivšeg francuskog predsednika Nicolasa Sarkozyja, a Mary-Kate se za 47-godišnjeg bankara udala na tajnoj ceremoniji u Njujorku u novembru 2015. godine.

Sestre se prilično klone medija i pažnje javnosti (foto: TheEdit)

Sestre Olsen nemaje profile na društvenim mrežama i smatraju da im je zbog toga mnogo lakše da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti. „Zbog toga što nismo uključene u taj svet društvenih mreža i nemamo Facebook, nismo nikada bile povezane sa svojim fanovima na taj način. Prilično smo zaštićena od svega toga“, rekla je Ashley za The Edit.

POSLEDNJE VESTI